Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la nostra pàgina web i realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis. En prémer el botó Acceptar consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació aquí:

Aceptar

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construint noves il·lusions
ÀREA PRIVADA

FORMULARI SOL·LICITUD

Llista d'espera de futures promocions

Dades de la persona sol·licitant


,

,

Dades de la parella o cosol·licitant
Les dades son obligatories si la persona sol·licitant es casada o parella de fet.


,

,

(#) alternativament: ingressos bruts anuals * Camps obligatoris

 

Informació comercial: Per quin mitjà ens has conegut?

Oficina de vendes solar     Correu comercial     Pòster als comerços     Boca orella     Via internet     Associacions de veïns    

Altres

 

En compliment de la LO 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa al interessat que les dades recollides en aquest document així com les que ens ha facilitat, si és el cas, en documents anteriors, s'inclouen en els fitxers responsabilitat de la Cooperativa, la finalitat dels quals és la tramitació de les gestions administratives necessàries per assolir l'objectiu final del present document.
El interessat presta el seu consentiment perquè la Cooperativa doni tractament a les dades dels fitxers i les comuniqui o cedeixi a entitats col·laboradores, sempre que aquesta comunicació o cessió sigui necessària per la finalitat anteriorment indicada o per la oferta i/o prestació de serveis relacionats amb la mateixa.
Igualment queda informat que en qualsevol moment pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació, dirigint-se a Fem Ciutat, SCCL, Cr. Almogàvers 199-201, local, 08018 Barcelona, mitjançant carta certificada.