Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de medició de la nostra web per a millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar-ne la configuraciò i obtenir-ne més informació aquí:

Aceptar

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construint noves il·lusions
ÀREA PRIVADA

Santa Perpètua de Mogoda – Can Filuà

Nova promoció de 51 habitatge protegits, de compra, a Santa Perpètua de Mogoda.
Edifici plurifamiliar de Planta baixa i 4 o 5 plantes altes, amb tres façanes als carrers de la Teixidora, de la Llevadora i de la Mestra, i una quarta façana a patis interiors d’illa.
La superfície útil de la majoria dels habitatges és de 73 metres quadrats útils aproximadament, distribuïts en 3 dormitoris, 2 banys, cuina, sala-menjador i balcó.

Habitatges de 73 m² útils amb plaça d’aparcament inclosa: Preus des de 163.000€ fins a 185.000€ (a aquests preus s’ha de sumar l’IVA corresponent del 10%).

El proper 4 de novembre de 2019 s'iniciarà el procés de reserva dels habitatges.
Les persones interessades en aquesta promoció, s'han d'inscriure omplint el formulari just aquí a sota »»

VEURE LA FITXA

L'Hospitalet Sanfeliu futures promocions

FEM CIUTAT SCCL desenvoluparà noves promocions d'Habitatges amb Protecció Oficial, de compra, a L’Hospitalet de Llobregat.
Una d’elles s’ubicarà al carrer Sanfeliu 76, de L’Hospitalet, i el procés d’adjudicació dels seus habitatges, que serà igual que el desenvolupat amb L’HOSPITALET – SANFELIU 1, es farà durant la primavera del 2020 i la previsió pel lliurament de claus és pel 2n trimestre de 2022.
Altra promoció que podria desenvolupar-se és al carrer Rodés 60, de L’Hospitalet, tot i que ara mateix no està clar que es pugui portar a terme.
Les persones interessades en aquests futures promocions, s'han d'inscriure omplint el formulari just aquí a sota »» 

VEURE LA FITXA

HPO* Habitatges de Protecció Oficial de Règim General
HPO-RE* Habitatges de Protecció Oficial de Règim Especial
HPC* Habitatges de Protecció Oficial de Preu Concertat