-->

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la nostra pàgina web i realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis. En prémer el botó Acceptar consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació aquí:

Aceptar

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construint noves il·lusions
ÀREA PRIVADA

Barcelona - La Clota

ATENCIÓ:
L'ordre dels interessats en accedir a la promoció s'establirà per Sorteig el 5 de novembre de 2020.
En aquesta mateixa pàgina hi ha els arxius en pdf amb tota la informació sobre el procés i els requisits necessaris per a participar. Les afectacions pel COVID-19 s'aniran informant a l'arxiu PDF: 00. AFECTACIONS COVID-19.
Les persones interessades en aquesta promoció rebran nova informació omplint el Formulari just aquí a sota (omplir aquest formulari no dóna dret a participar en el Sorteig)  »»

VEURE LA FITXA

L'Hospitalet Sanfeliu futures promocions

FEM CIUTAT SCCL desenvoluparà noves promocions d'Habitatges amb Protecció Oficial, de compra, a L’Hospitalet de Llobregat.
La promoció anomenada Sanfeliu1 (carrer Sanfeliu 96, de L'Hospitalet), ja està en obres de construcció.
La propera promoció s’ubicarà al carrer Sanfeliu 76, de L’Hospitalet, i l'adjudicació dels seus habitatges es farà per Sorteig poc després de l'estiu 2020.
Altra promoció al carrer Rodés 60, de L’Hospitalet, ara mateix no està clar que es pugui portar a terme, doncs està pendent d'acords amb l'Administració.
Les persones interessades en aquests futures promocions, s'han d'inscriure omplint el formulari just aquí a sota »» 

VEURE LA FITXA

HPO* Habitatges de Protecció Oficial de Règim General
HPO-RE* Habitatges de Protecció Oficial de Règim Especial
HPC* Habitatges de Protecció Oficial de Preu Concertat