Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la nostra pàgina web i realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis. En prémer el botó Acceptar consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació aquí:

Aceptar

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construint noves il·lusions
ÀREA PRIVADA

BCN - LA CLOTA

Es desenvoluparà un Edifici plurifamiliar amb Protecció Oficial, de Règim General i de Preu Concertat, en Dret de Superfície a 75 anys ampliables 15 anys més, a  l’Avinguda de l’Estatut de Catalunya 15-17
L'ordre dels interessats en accedir a la promoció s'ha establert per Sorteig el 5 de novembre de 2020. L'inici d'obres està previst pel segon trimestre de 2021.

VEURE LA FITXA

Viladecans - Sector LLEVANT CENTRE.

La promoció comptarà aproximadament amb 70 habitatges, la majoria de 3 dormitoris i 2 banys, amb plaça d’aparcament i traster.
Les obres d’urbanització d’aquest nou sector s’iniciaran a partir del proper mes de setembre de 2020.
Les obres del nostre edifici LLEVANT – CENTRE s’iniciaran a finals de 2021. El lliurament de claus està previst pel 1r trimestre de 2024.
Les persones interessades en aquesta promoció rebran  informació sobre la reserva dels habitatges omplint el Formulari just aquí a sota »»

VEURE LA FITXA

L'Hospitalet Sanfeliu futures promocions

FEM CIUTAT SCCL desenvoluparà noves promocions d'Habitatges amb Protecció Oficial, de compra, a L’Hospitalet de Llobregat.
La promoció anomenada Sanfeliu1 (carrer Sanfeliu 96, de L'Hospitalet), ja està en obres de construcció.
La propera promoció s’ubicarà al carrer Sanfeliu 76, de L’Hospitalet, i l'adjudicació dels seus habitatges es farà per Sorteig.
Altra promoció al carrer Rodés 60, de L’Hospitalet, ara mateix no està clar que es pugui portar a terme, doncs està pendent d'acords amb l'Administració.
Les persones interessades en aquests futures promocions, s'han d'inscriure omplint el formulari just aquí a sota »» 

VEURE LA FITXA

HPO* Habitatges de Protecció Oficial de Règim General
HPO-RE* Habitatges de Protecció Oficial de Règim Especial
HPC* Habitatges de Protecció Oficial de Preu Concertat