Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la nostra pàgina web i realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis. En prémer el botó Acceptar consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació aquí:

Aceptar

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construint noves il·lusions
ÀREA PRIVADA
Agència Immobiliària Barcelona

COM HO FEM

FEM CIUTAT SCCL, no té personal propi per desenvolupar la seva activitat. Es recolza en un equip d’assessorament integral (EDAI) que és SOLUCIONS, amb els quals col·labora des de fa més de 25 anys, que realitza totes les tasques necessàries per aconseguir l’objecte social de la cooperativa.

Què fa l’EDAI:

  • Busca i selecciona els terrenys, oferts tant per entitats Públiques com privades.
  • Canalitza la demanda dels habitatges, mitjançant processos participatius, oberts i transparents.
  • Realitza, coordina i supervisa tot allò necessari en l’àmbit tècnic d’una promoció d’habitatges, des de la tramitació dels informes preliminars, avantprojectes, projectes, contractació i seguiment de les obres, tramitació i obtenció de les llicències necessàries, fins a la recepció definitiva dels habitatges.
  • Ofereix una atenció personalitzada al socis de la cooperativa, tant durant el procés constructiu, com en la fase post-lliurament.
  • S’encarrega, des de el punt de vista econòmic i financer, d’elaborar els plans de viabilitat, propostes de finançament, tramitació i gestió dels préstecs hipotecaris necessaris per l`èxit de l’operació. Tanmateix realitza la comptabilitat i fiscalitat de les diferents promocions que es porten a terme.
  • Presta l’assessorament jurídic necessari, i elabora i coordina els contractes, escriptures i d’altres documents jurídic necessaris en tot el procés constructiu fins al lliurament de claus, així com la constitució i assessorament inicial de la comunitat de propietaris.

En resum, ajuda en tot moment als socis de la Cooperativa en l’acompliment dels seus objectius socials i, sota la supervisió constant del Consell Rector i de les Assemblees de socis de cada promoció, aquest suport fa que l’accés a un habitatge sigui un procés àgil, fàcil, transparent i totalment segur pels  cooperativistes.