Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament de la nostra pàgina web i realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització dels nostres serveis. En prémer el botó Acceptar consent aquestes cookies. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació aquí:

Aceptar

CONTACTA AMB NOSALTRES
(+34) 93 488 20 10
info@femciutat.cat

Solucions Habitat Barcelona Construint noves il·lusions
ÀREA PRIVADA

Viladecans - Sector LLEVANT CENTRE.

La promoció comptarà amb 70 habitatges, la majoria de 3 dormitoris i 2 banys, amb plaça d’aparcament i traster.
L'inici d'obres està previst pel 2n trimestre de 2023.

VEURE LA FITXA

Sabadell Centre - Plaça Jocs Florals

La promoció ubicada al carrer Sant Ferran 39-43, tocant a la Plaça Jocs Florals i la Gran Via, SABADELL, es troba en període d'execució d'obres.
Consta de 19 habitatges, amb 3 dormitoris i 2 banys. La durada de la protecció és de 10 anys, a partir de llavors seran lliures.
L'accés és universal, només cal estar inscrit en el Registre de Sol·licitants d'HPO de la Generalitat. La informació de la promoció (preus, memòria, plànols), estan en arxius pdf en aquesta mateixa pàgina.
Si vols ser atès personalment a Sabadell pot dirigir-se a CEDOS: Ctra. de Prats del Lluçanès, nº 104 local 3 08208 - SABADELL; TELÉFON 937 236 000
EMAIL:  info@ced2.com

VEURE LA FITXA

L'Hospitalet Sanfeliu 2

Promoció d'Habitatges amb Protecció Oficial, de Règim General, de compra, ubicada al carrer Sanfeliu, 76, de L'Hospitalet.
L’edifici de 18 habitatges de dos dormitoris i un bany, i de tres dormitoris i dos banys, ha acabat les obres de construcció. 

CLAUS:  https://youtu.be/DctxLPrmG8s

VEURE LA FITXA

BCN - LA CLOTA

Es desenvoluparà un Edifici plurifamiliar amb Protecció Oficial, de Règim General i de Preu Concertat, en Dret de Superfície a 75 anys ampliables 15 anys més, a  l’Avinguda de l’Estatut de Catalunya 15-17
L'ordre dels interessats en accedir a la promoció va establir-se per Sorteig el 5 de novembre de 2020. Les obres s'han iniciat al setembre de 2021.

PARCEL·LA:  https://youtu.be/SWssIrCZDS4
EN OBRES:   https://youtu.be/itBFpJl_Phc 


VEURE LA FITXA

HPO* Habitatges de Protecció Oficial de Règim General
HPO-RE* Habitatges de Protecció Oficial de Règim Especial
HPC* Habitatges de Protecció Oficial de Preu Concertat